Inschrijfformulier zomervakantieopvang

Op dit formulier kun je je kind (4 - 12 jaar) inschrijven voor de zomervakantieopvang in de periode van maandag 20 juli 2020 t/m vrijdag 28 augustus 2020 (week 30 t/m 35). 
De activiteiten van de zomervakantieopvang staan dit jaar in het teken van het thema ...........

Een aantal activiteiten is vastgelegd op een bepaalde datum, zoals bijv. uitstapjes naar de Tuinpiraat, of de boerderij. Deze activiteiten zijn in het formulier weergegeven. Op deze data kan alleen halve dagopvang worden aangevraagd als je kind zelfstandig van de locatie naar huis mag of wanneer je je kind zelf op de locatie van het uitstapje kunt ophalen.

In de zomervakantie is opvang mogelijk op:

  • hele dag van 08.00 - 18.00 uur
  • halve dag van 08.00 - 13.00 of van 13.00 - 18.00 
  • tevens is het mogelijk om (voorschoolse) opvang af te nemen vanaf 07.00/07.15 uur of de opvang te verlengen tot 18.30 uur (ook als je hier in schoolweken geen gebruik van maakt).

Per week kun je de opvangtijden invullen en evt. voorkeur voor locatie aangeven.
Zie ook de informatie over geopende locaties.
 

Met het invullen en versturen van dit aanvraagformulier zomervakantieopvang 2020 verplicht ouders zich tot het afnemen van de aangevraagde opvang en gaan zij ermee akkoord dat SKPC de kosten in rekening brengt. Indien SKPC gemachtigd is om de kosten voor kinderopvang automatisch te incasseren, dan worden ook de kosten voor zomervakantieopvang automatisch geincasseerd. Gehele of gedeeltelijke opzegging van de aanvraag c.q. plaatsing zomervakantieopvang kan alleen met inachtneming van onze procedure vakantieopvang.

Let op:

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een automatisch bericht in je mailbox met een kopie van hetgeen je hebt ingevuld. Wanneer je dit bericht niet ontvangt, is er wellicht met het invullen en/of versturen iets mis gegaan. Probeer het nogmaals of neem contact op met het servicebureau, 0345-517477 of e-mail servicebureau@skpc.nl.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM