Zomervakantieopvang

Deze zomervakantie gaat SKPC samen met de kinderen op avontuur.
Dit jaar trekken we met onze tent door verschillende gebieden. Wat dacht je van kamperen in de jungle of een speurtocht in de woestijn!? Een garantie voor plezier!

Gaat uw kind tijdens de zomervakantie ook mee met ons op avontuur!?

Voor kinderen van 4-12 jaar biedt SKPC weer een compleet zomervakantieprogramma aan, boordevol leuke, actieve, spannende en creatieve activiteiten.

Dit jaar gaan we op avontuur en trekken we met onze tent door verschillende gebieden. Wat dacht je van kamperen in de jungle  en de woestijn, kamperen aan het strand of hoger gelegen op de noordpool en in de bergen. Maar ook dichter bij huis is kamperen heel leuk: we verblijven ook een weekje in de Betuwe.
Voor meer informatie over de geplande activiteiten tijdens de zomervakantieopvang, raadpleeg je hier het informatieboekje. Dit avontuur wil je niet missen!

Inschrijving** voor de zomervakantieopvang is mogelijk via het inschrijfformulier. Bij aanmelding voor 1 juni 2021 ontvang je 10 % vroegboekkorting en heb je gegarandeerd plaats bij de zomervakantieopvang.
** Mocht er i.v.m. Covid-19-maatregelen enkel noodopvang geboden worden door onze BSO's tijdens de zomervakantieperiode, dan kunt u de zomervakantieopvang kosteloos annuleren.

Geopende locaties

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom bepalen we per vakantie wat de meest perfecte groepssamenstellingen en locaties zijn voor de opvang. Dit kan betekenen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt dan de BSO. Wil je weten welke locaties er dit jaar voor zomervakantieopvang geopend zijn, klik dan hier.

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn de locaties geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig vanaf 07.00/07.15 uur en/of tot 18.30 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier of neem contact op met onze plaatsingsconsulente, e-mail vakantieopvang@skpc.nl

Plaatsingconsulente
Jacqueline Guiting

vakantieopvang@skpc.nl

Downloads

Wat kost een dag vakantieopvang? Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM