Zomervakantieopvang

Deze zomervakantie wordt het een magische zomer bij SKPC. 
Wat dacht je van een speurtocht of een toverwedstrijd? Springen op een springkussen of schminken? Een garantie voor plezier!

Het wordt een magische zomer bij SKPC!

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar biedt SKPC weer een compleet zomervakantie-programma aan, boordevol leuke, actieve, spannende en creatieve activiteiten. 

Dit jaar gaan we op een magisch avontuur en passeren we gedurende de zomervakantie-weken diverse rijken en thema’s! De ridders en prinsessen onder ons kunnen hun hart ophalen, maar ook de toverkollen komen niets te kort deze zomer.  

Tijdens de zomervakantie organiseren wij diverse thema gerelateerde activiteiten, en bieden wij bijpassende leuke workshops en knutselactiviteiten aan voor alle leeftijden. 

Daarnaast zullen er diverse uitstapjes plaats gaan vinden. Variërend van een speurtocht met heks Oeleboele en Tovenaar Merlijn en de grote toverwedstrijd tot een geweldig rovers bosspel in samenwerking met Scouting St. Stanislaus! Wil je jezelf gewoon verkleden en schminken en de hele dag als fantasiedier of prinses rondlopen, dan kan dat natuurlijk ook! Bekijk hier het informatieboekje

Inschrijving** voor de zomervakantieopvang is mogelijk via het inschrijfformulier. Bij aanmelding voor 1 juni 2022 ontvang je 10 % vroegboekkorting en heb je gegarandeerd plaats bij de zomervakantieopvang.

Geopende locaties

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom bepalen we per vakantie wat de meest perfecte groepssamenstellingen en locaties zijn voor de opvang. Dit kan betekenen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt dan de BSO. Wil je weten welke locaties er dit jaar voor zomervakantieopvang geopend zijn, klik dan hier.

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn de locaties geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig vanaf 07.00/07.15 uur en/of tot 18.30 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier of neem contact op met onze plaatsingsconsulente, e-mail vakantieopvang@skpc.nl

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM