Zomervakantieopvang

Deze zomervakantie gaat SKPC samen met de kinderen al spelenderwijs op zoek naar een gezonde planeet. Hoe houden we onze aarde schoon en wat kunnen wij er zelf aan doen? Kinderen van 4 - 12 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. 

Alles net even anders

De activiteiten staan deze zomer in het teken van een gezonde planeet. Samen met de pedagogisch medewerkers gaan de kinderen (en wij ook) ontdekken hoe wij ons steentje kunnen bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde planeet. We bieden o.a. creatieve activiteiten, gaan lekker bewegen bij sport- en spelactiviteiten en gaan smullen van onze eigen culinaire kookactiviteiten. Op dit moment kunnen we helaas nog geen uitstapjes plannen i.v.m. de corona crisis. We hopen u hierover later verder te kunnen informeren.  
Inschrijving voor de zomervakantieopvang is mogelijk via het inschrijfformulier op onze website. Bij aanmelding voor 10 juni 2020 ontvang je 10 % vroegboekkorting en heb je gegarandeerd plaats bij de zomervakantieopvang.

Geopende locaties

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom bepalen we per vakantie wat de meest perfecte groepssamenstellingen en locaties zijn voor de opvang. Dit kan betekenen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt dan de BSO. Wil je weten welke locaties er dit jaar voor zomervakantieopvang geopend zijn, klik dan hier.

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn de locaties geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig vanaf 07.00/07.15 uur en/of tot 18.30 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier of neem contact op met onze plaatsingsconsulente, e-mail vakantieopvang@skpc.nl

Plaatsingconsulente
Jacqueline Guiting

vakantieopvang@skpc.nl

Downloads

Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM