Geopende locaties zomervakantieopvang

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom bepalen we per vakantie wat de meest de perfecte groepssamenstelling en locaties zijn voor de opvang. Dit kan betekenen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt dan de BSO.

4 - 7 jaar

Tijdens de zomervakantie zijn de locaties geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig vanaf 07.00/07.15 uur en/of tot 18.30 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. U kunt dit op het inschrijfformulier aangeven. 
Voor de 4-7 jarigen zijn de volgende locaties in de zomervakantie geopend:

  • BSO Idefix Schoolhof West 1, 4105 AL, Culemborg gedurende hele zomervakantie op ma/di/do.
  • BSO Weijdewijs in de Brede School Oost, Poelslaan 2A, gedurende de hele zomervakantie op ma/di/do.
  • op woe/vrij worden alle groepen samengevoegd en opgevangen op BSO Robbedoes in kindercentrum De Zandloper, Meerlaan 30.

8 - 12 jaar

Voor de 8 - 12 jarigen vindt de opvang op dezelfde locaties als de 4 - 7 jarigen plaats:

  • Bij BSO Idefix wordt voor de 8-12 jarigen op ma/di/do gebruik gemaakt van het atelier;
  • Bij BSO Weijdewijs wordt voor de 8-12 jarigen op ma/di/do gebruik gemaakt van het tussenlokaal van de Kaardebol. Dit lokaal wordt voor de zomervakantie ingericht als 8+ ruimte. 
  • Voor woe/vrij vindt ook de opvang voor 8 - 12 jarigen plaats op BSO Robbedoes.

Vanuit deze locaties worden ook regelmatig activiteiten voor 8 - 12 jarigen gepland op andere locaties. I.v.m. het niet gebruiken van de Stint is de fiets de enige mogelijkheid om 8+ kinderen te vervoeren. Het is dan ook van belang dat de 8+ kinderen elke dag op de fiets naar de opvang komen.

Beestenbende bij Kinderboerderij enkele dagen geopend

BSO de Beestenbende bij de Kinderboerderij, Weithusen 63, is enkele dagen in de zomervakantie geopend voor kinderen van 4 - 12 jaar (voor kinderen die in schoolweken geen gebruik maken van BSO de Beestenbende geldt een minimumleeftijd van 6 jaar):

  • dinsdag 21 juli, donderdag 23 juli, dinsdag 28 juli, donderdag 30 juli, dinsdag 25 augustus en donderdag 27 augustus. 

De voorkeur voor BSO de Beestenbende op een van deze dagen kan aangegeven worden op het inschrijfformulier. 
Let op: de kinderboerderij is tijdens de opvang ook open voor andere bezoekers en op het terrein bevindt zich open water.

BSO de Waayer, Tiel open op:

  • bij voldoende aanmeldingen is BSO de Waayer in Tiel op enkele dagen in de eerste 2 weken en de laatste week van de zomervakantie geopend voor kinderen van 4 - 12 jaar. 

Buiten de geopende dagen op de BSO de Waayer is opvang mogelijk op een locatie in Culemborg. Neem voor meer informatie contact op met de plaatsingsconsulente. 

De locaties

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM