Contactgegevens

Wiedewaai

De Dreef 1D
4014 MJ  Wadenoijen

06 - 47 87 31 88

wiedewaai@skpc.nlClustermanager
Ramona Berkel

ramona.berkel@skpc.nl

Registratie nummer: 114317860

Opvang op Wiedewaai is mogelijk op
dinsdag en donderdag vanaf 08.30 - 12.30 uur. Verlengde opvang van 12.30 - 14.00 uur is mogelijk op dinsdag en donderdag.


Peuteropvang

Wiedewaai

Peuteropvang op basisschool de Waayer in Wadenoijen

Peuteropvang Wiedewaai is gevestigd op basisschool de Waayer in Wadenoijen. Pedagogisch medewerkers Jacobien en Nancy zijn de vaste medewerkers van de groep. De peuteropvang is geopend op dinsdag en donderdag van 08.30 - 12.30 uur (tot 14.00 uur bij afname verlengde opvang).

Ik wil niet opruimen, ik speel nog zo lekker!

Op de peuteropvanglocaties van SKPC wordt met behulp van thema's gewerkt met de Piramide methode. Voor ieder thema wordt de ruimte aangepast en staan er weer nieuwe activiteiten in het teken van het thema. Dit zorgt voor veel spelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Inschrijven

Inschrijven voor peuteropvang Wiedewaai is mogelijk door het formulier op onze website in te vullen. Vragen over peuteropvang Wiedewaai worden graag beantwoord door onze plaatsingsconsulente Sharon de Bruijn, e-mail kindplanning@skpc.nl of telefoon 0345-228724


VVE en Piramide methode

Op de peuteropvang werken we met 8 thema's per jaar. Deze sluiten aan bij de leefwereld en thuissituatie van de kinderen.

Meer lezen

Meer informatie over plaatsingsmogelijkheden op de peuteropvang?

Neem contact op met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting:

0345 – 22 87 23

Inschrijven

Fijn dat je je kind bij ons wil inschrijven!

Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM