Kom je werken bij SKPC?

Bij SKPC maken de pedagogisch medewerkers het verschil in de opvang. Zij zorgen ervoor dat alle kinderen van 0-12 jaar zich goed en gezond ontwikkelen, ongeacht individuele en culturele verschillen. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze collega's en stagiaires voldoende uitdaging vinden, blijven groeien en ondersteund worden. Hierdoor kan iedereen met plezier naar zijn werk en met een glimlach naar huis. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

Meer dan genoeg uitdaging

Bij SKPC bieden we een uitgebreid activiteitenprogramma. Elke dag beleef je met de kinderen weer iets nieuws. Het hele jaar door kunnen de kinderen ook diverse workshops volgen. Daarbij kun je denken aan een muziekworkshop voor peuters, een kookworkshop of een bootcamp voor (oudere) BSO kinderen. Op de grote kindercentra vieren we jaarlijks een zomerfeest met thema gerichte activiteiten. En dankzij een unieke samenwerking met Natuurspeeltuin de Tuinpiraat in Culemborg gaan we met de BSO kinderen regelmatig op avontuur in de natuur. Naast dat je allerlei leuke activiteiten met de kinderen onderneemt help je kinderen op allerlei mogelijke manier met hun ontwikkeling. Zo rolt een baby dankzij jou ineens op zijn buik. Kan een peuter na wat hulp van jou zelf zijn jas aan- en uitdoen. En leer je een BSO kind hoe hij een ruzie oplost. Dankbaar werk, met veel waardering van ouders en kinderen.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Het is ook belangrijk dat onze collega's zich - individueel en in teamverband - kunnen ontwikkelen. Op deze manier heb je als pedagogisch medewerker meer plezier in je werk en blijf je groeien. Ons ontwikkelaanbod bestaat uit e-learning, interne en externe trainingen en workshops, daarvoor hebben wij al veel kennis in huis, Daarnaast houden onze clustermanagers goed de talenten van de medewerker in de gaten.

Ondersteuning van het servicebureau

Dankzij het servicebureau kunnen de medewerkers op de locaties zich volledig focussen op de kinderen. Zo helpen de plaatsingsconsulentes ouders en nieuwe klanten met het het beste opvangcontract. Is er ondersteuning voor het werven van nieuwe klanten en het bedenken van PR-activiteiten, zorgt de medewerker personeelszaken voor tijdige uitbetaling van je salaris en regelt de inval coördinator inval voor een verlofdag of bij ziekte. Tenslotte kun je bij de clustermanagers terecht met al je pedagogische vragen en vragen over de dagelijkse praktijk op de groep.

Vacatures en Stageplekken
SKPC is een groeiende organisatie en mede daardoor hebben we regelmatig vacatures. Ben je geinteresseerd om bij SKPC te werken, hou dan onze vacaturepagina en/of facebookpagina in de gaten. Zijn er geen vacatures dan kun je natuurlijk altijd een open sollicitatieformulier invullen. Wil je meer informatie over vacatures dan kun je contact opnemen met medewerkster personeelszaken, Ekta Bikha, e-mail bikha@skpc.nl of telefoon 0345-228726.

Stage lopen en het volgen van een leer- en werktraject behoort ook tot de mogelijkheden bij SKPC. Wil je meer informatie over stageplekken bij SKPC neem dan contact op met Brigitte Wansing, Clustermanager, e-mail wansing@skpc.nl.
Wanneer je een maatschappelijke stage bij SKPC wilt volgen dan kan dat alleen bij een van onze BSO-locaties. Voor mogelijkheden voor maatschappelijke stageplekken kun je rechtstreeks contact opnemen met de BSO-locaties. Klik hier voor de contactgegevens van onze BSO-locaties.
Lees meer in ons stagebeleid
.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM