Contactgegevens

Waayertje

Kornoelje 1
4007 TP  TIEL

06 - 22 90 54 29 

waayertje@skpc.nlClustermanager
Ramona Berkel

ramona.berkel@skpc.nl

Registratie nummer: 192254777

Opvang op het Waayertje is mogelijk op
maandag, dinsdag en donderdag vanaf 08.30 - 12.30 uur.


Peuteropvang

Waayertje

Peuteropvang op basisschool de Waayer

Peuteropvang het Waayertje is gevestigd in basisschool de Waayer aan de Kornoelje 1 te Tiel. Er is geregeld contact met leerkrachten en leerlingen van de onderbouw. Hierdoor raken de peuters al snel vertrouwd met de school en verloopt de overstap naar de basisschool soepel. De pedagogisch medewerkers van het Waayertje zijn erg betrokken en zorgen ervoor dat peuters èn ouders zich snel op hun gemak voelen.

Alle ruimte en volop beweging

Peuteropvang het Waayertje maakt gebruik van een huiselijk ingericht en overzichtelijk lokaal met o.a. een speelkasteel, verschillende speel- en verstophoeken. In de ruime gang is een bouwhoek voor de peuters ingericht. Voor het buiten spelen hebben we de beschikking over een ruim en groen terrein met verschillende fruitbomen en planten. Regelmatig gaan we op 'ontdekkingstocht' naar de verschillen in de seizoenen en allerlei insecten. Ook beschikken we over een grote zandbak, waar de hele groep tegelijk in kan spelen. Is het niet zulk lekker weer, dan gaan we lekker bewegen in de gymzaal van de school. Een favoriete bezigheid van de peuters.

Ik wil niet opruimen, ik speel nog zo lekker!

Op de peuteropvanglocaties van SKPC wordt met behulp van thema's gewerkt met de Piramide methode. Voor ieder thema wordt de ruimte aangepast en staan er weer nieuwe activiteiten in het teken van het thema. Dit zorgt voor veel spelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.


VVE en Piramide methode

Op de peuteropvang werken we met 8 thema's per jaar. Deze sluiten aan bij de leefwereld en thuissituatie van de kinderen.

Meer lezen

Meer informatie over plaatsingsmogelijkheden op de peuteropvang?

Neem contact op met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting:

0345 – 22 87 23

Inschrijven

Fijn dat je je kind bij ons wil inschrijven!

Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM