Verlengde peuteropvang mogelijk op de Dwerghut

Voor de opvang van peuters van 2,5 - 4 jaar beschikt SKPC over een aantal locaties in Culemborg en Tiel. Deze zijn geopend van 08.30 - 12.00 uur, maar vanaf heden kan op peuteropvang de Dwerghut ook gekozen worden voor het verlengen van de opvang tot 14.00 uur. 


Voor kinderen die tot 14.00 uur blijven verzorgt SKPC een gezonde lunch. Na de lunch volgt een rustmoment voor de kinderen, waarna er tot het einde van de opvang een spel of knutselactiviteit met de kinderen wordt gedaan. 

Peuteropvang de Dwerghut is gevestigd in kindcentrum de Ridder aan de Ridderstraat in Culemborg. In dit kindcentrum zijn tevens de Koningin Beatrixschool en BSO de Vlindertuin van SKPC gevestigd. Voor de opvang van de peuters beschikken we over een eigen, ruim lokaal, met verschillende speelhoeken. Bij het buitenspelen kunnen we gebruik maken van een omheind speelplein, speciaal bedoeld voor de peuters. Hier kunnen de kinderen heerlijk fietsen, rennen en klimmen. 

De pedagogisch medewerkers gaan ook regelmatig op pad met de peuters, bijv. voor een wandeling naar de Plantage of de winkels in het centrum. De thema's van de Piramidemethode waarmee gewerkt wordt op de peuteropvang, komen tijdens deze wandelingen ook veelvuldig aan bod. 

Meer informatie

Peuteropvang de Dwerghut is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 - 14.00 uur. 
Heeft u interesse in de (verlengde) opvang op peuteropvang de Dwerghut? Neemt u dan contact op met plaatsingsconsulente Sharon de Bruijn, debruijn@skpc.nl of 0345-228724

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM