Vacature

Begeleider zwemlessen

SKPC biedt ouders de mogelijkheid om kinderen vanuit de buitenschoolse opvang (BSO) aan de reguliere zwemlessen in zwembad de Waterlinie in Culemborg te laten deelnemen. Deze mogelijkheid wordt aangeboden op BSO locaties in Culemborg aan kinderen van 5 - 7 jaar.

SKPC draagt zorg voor het vervoer van de kinderen vanuit de BSO naar het zwembad. Tevens begeleidt de pedagogisch medewerker de kinderen in het zwembad en vangt ze na afloop van  de zwemles in het zwembad op tot de ouders hen weer ophalen.
Voor deze zwembaddienst is SKPC op zoek naar een:

Pedagogisch medewerker m/v
voor 7,5 uur per week op maandag- en donderdagmiddag (alle schoolvakanties vrij)
werktijden vanaf ongeveer 14.00 uur - 18.30 uur

Profiel

  • lijkt het jou leuk om kinderen naar de zwemlessen te begeleiden, na afloop met drinken en een versnapering op te vangen en gezellig een spelletje te doen?
  • ben jij in het bezit van een rijbewijs en bereid om met (eigen) auto of 8-persoons bus kinderen naar het zwembad te vervoeren?
  • ben jij in het bezit van een geschikt diploma voor pedagogisch medewerker?

Reageer dan voor 25 oktober a.s. op deze vacature. Heb je vragen m.b.t. deze vacature dan kun je contact opnemen met clustermanager Claudia Hartman, hartman@skpc.nl of 06-45264368. Ben je geïnteresseerd stuur dan je motivatie met CV naar personeelsfunctionaris Ekta Bikha, e-mail bikha@skpc.nl.

Evt. is deze vacature goed te combineren met onze vacature voor TSO-coördinator.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM