Contactgegevens

Robbedoes

Meerlaan 30
4103 XZ  Culemborg

06 - 45 26 46 64

robbedoes@skpc.nlClustermanager
Fersai Vitsas

vitsas@skpc.nl

Registratie nummer: 176777143

Opvang op Robbedoes is mogelijk op:

  • maandag, dinsdag en donderdag voor kinderen van 4 tot 7 jaar vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur;
  • woensdag en vrijdag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur.

BSO

Robbedoes

Buitenschoolse opvang dichtbij station

In verband met de verbouwing van De Zandloper, het pand aan Meerlaan 30 waarin BSO Robbedoes en KDV Dikkie Dik zijn gevestigd, zal BSO Robbedoes per 5 november tot eind februari gaan verhuizen. Op maandag, dinsdag en donderdag zullen zij gebruik gaan maken van een ruimte in basisschool ’t Praathuis aan de Meerlaan 26  te Culemborg. Op woensdag en vrijdag verhuizen zij naar een ruimte bij BSO Weijdewijs in de Brede School Oost aan de Poelslaan 2A te Culemborg.

BSO Robbedoes is gehuisvest in ons kindercentrum De Zandloper, Meerlaan 30 te Culemborg, tezamen met kinderdagverblijf Dikkie Dik . Het kindercentrum ligt naast basisschool 't Praathuis en op loopafstand van het station.
In het kindercentrum beschikt BSO Robbedoes over een eigen lokaal inclusief speelzolder. Voor het buitenspelen zijn er 2 pleinen met diverse speeltoestellen beschikbaar. Ook gaan de pedagogisch medewerkers regelmatig op ontdekkingstocht in de omgeving van de locatie. Is het weer niet zo mooi, dan mag er gebruik gemaakt worden van de gymzaal van 't Praathuis.
Op BSO Robbedoes worden op maandag, dinsdag en donderdag kinderen van 4 tot 7 jaar opgevangen en op woensdag en vrijdag van 4 t/m 12 jaar.

Wat valt er veel te beleven!

In de gezellig ingerichte ruimte van BSO Robbedoes valt veel te beleven. Er is een divers aanbod van speelgoed in verschillende speelhoeken. Favoriet bij veel kinderen is de speelzolder.
Op een van de pleinen wordt graag gevoetbald of in de speeltoestellen geklommen. Tussen al het groen gaan we graag op zoek naar insecten en allerlei avonturen. Ga je met ons mee?

Rondleiding
In verband met Covid-19 is het niet mogelijk om beide ouders een rondleiding van de locatie te geven, daarom is er daarnaast ook een digitale rondleiding beschikbaar. Deze vindt u hier.


Combinatie BSO-school

SKPC streeft ernaar de jongere kinderen (4 t/m 7 jaar) op te vangen op een locatie in of dichtbij de basisscholen.

Meer lezen

Meer informatie over plaatsingsmogelijkheden op de BSO?

Neem contact op met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting

0345 – 51 74 77

Inschrijven

Fijn dat je je kind bij ons wil inschrijven!

Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM