Ouderportaal

Voor de kinderdagverblijven, peuteropvang en BSO-locaties werkt SKPC met een ouderportaal. Via het ouderportaal kun je foto's bekijken die op de groep gemaakt zijn. het kinderdagverblijfschriftje, nieuws en berichten lezen. Ook kun je als ouder berichten sturen, in het kinderdagverblijfschriftje schrijven, je gegevens aanpassen, het saldo van je tegoeduren zien, een dag ruilen... etc. Voor het ouderportaal is ook een speciale SKPC App ontwikkeld. Op het moment dat het jou het beste uitkomt kan je lezen hoe je kind het op de opvang heeft gehad. Soms al voordat je je kind komt ophalen op de groep!

Inloggen

Inloggen op het ouderportaal is heel eenvoudig. Je logt in met je gebruikersnaam, dit is je debiteurennummer (vermeld op de factuur van SKPC). Wanneer je voor het eerst inlogt word je gevraagd je wachtwoord te wijzigen (klik op wachtwoord vergeten). Je ontvangt op dat moment je wachtwoord. Deze kan daarna evt. gewijzigd worden in een zelf gekozen wachtwoord. De SKPC app onthoudt je gebruikersnaam en wachtwoord, waardoor je altijd snel toegang hebt tot het ouderportaal.

Lees voor het gebruik van het ouderportaal onze uitgebreide handleiding. Met vragen over het ouderportaal kun je terecht bij de pedagogisch medewerkers of contact opnemen met het servicebureau, telefoon 0345-517477 of e-mail servicebureau@skpc.nl

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM