Zomervakantieopvang

Deze zomervakantie gaat het SKPC zomercircus op reis door Europa. Kinderen van 4 - 12 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Elke week trekt het circus door een ander land.

Alles net even anders

De activiteiten staan deze zomer in het teken van het SKPC zomercircus waarmee we door Europa trekken. Elke week staan de activiteiten in het teken van circus en/of het betreffende land. We bieden o.a. creatieve activiteiten, gaan lekker bewegen bij sport- en spelactiviteiten en gaan smullen van onze eigen culinaire kookactiviteiten. Ook zijn er verschillende uitstapjes gepland, zoals een bezoek aan de boerderij, een survival bij de Tuinpiraat of een workshop Kickboksen. 
Inschrijving voor de zomervakantieopvang is mogelijk via het inschrijfformulier op onze website. Bij aanmelding voor 18 juni ontvang je 10 % vroegboekkorting en heb je gegarandeerd plaats bij de zomervakantieopvang.

Geopende locaties

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom bepalen we per vakantie wat de meest perfecte groepssamenstellingen en locaties zijn voor de opvang. Dit kan betekenen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt dan de BSO. Wil je weten welke locaties er dit jaar voor zomervakantieopvang geopend zijn, klik dan hier.

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn de locaties geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig vanaf 07.00/07.15 uur en/of tot 18.30 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier of neem contact op met onze plaatsingsconsulente, e-mail vakantieopvang@skpc.nl

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM