Vakantieopvang

Elke schoolvakantie biedt SKPC vakantieopvang. We bieden een leuk en uitdagend programma aan. Omdat we de hele dag de tijd hebben, doen we veel dingen waar we in schoolweken niet altijd aan toekomen. Een piraten- of ridderdag, naar de kinderboerderij, een workshop zelfverdediging, een stoere bootcamp, hoe leuk is dat!

Over onze vakantieopvang

Alles net even anders

Per vakantie stellen we een activiteitenaanbod samen waaruit we, samen met de kinderen, een keuze maken. Is het mooi weer, dan trekken we er lekker op uit. Bij slecht weer vermaken we ons binnen, met bijv. koken, knutselen of workshops. Het activiteitenaanbod wordt vooraf aan de ouders en kinderen bekend gemaakt.

In vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom kijken we in de vakanties goed naar de perfecte groepssamenstelling, waardoor het voor kan komen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt.

Laat de zomervakantie maar komen!

Voor elke zomervakantie maken we een compleet vakantieprogramma gebaseerd op een thema, met leuke uitstapjes en bijzondere activiteiten die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen. Voor de 4-7 jarigen veelal op of rondom de locatie. Met de 8-12 jarigen stappen we regelmatig op de fiets voor een coole activiteit op een andere locatie. Voor de zomervakantie kun je je kind afzonderlijk inschrijven. Elk voorjaar verschijnt hiervoor een apart inschrijfformulier op onze website.

Openingstijden

Tijdens schoolvakanties zijn de locaties voor vakantieopvang geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig tot 18.30 uur of vanaf 07.00 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. Neem contact op met onze plaatsingsconsulente.

Plaatsingconsulente
Jacqueline Guiting

guiting@skpc.nl
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM