Kinderdagverblijven

Kinderen hebben behoefte aan structuur, duidelijkheid en regelmaat. Daarom bestaat het programma in onze kinderdagverblijven uit herkenbare onderdelen. Spelen, eten, drinken, slapen, verschonen, liedjes zingen en babbelen: alles op zijn tijd.

Over onze kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven in Culemborg

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij het kinderdagverblijf. Of het nu je baby is die liefdevol wordt verzorgd en lekker brabbelt in de box, of je dreumes of peuter die meedoet aan allerlei leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten: voor ieder kind is er wat wils. En voor ieder kind stemmen wij af op de persoonlijke behoefte. De kinderdagverblijven zijn geopend vanaf 07.00 tot 18.30 uur. Een dag extra/incidentele opvang opvang nodig? Of wil je een dag ruilen? Het kan bij SKPC! Vraag naar de voorwaarden bij de plaatsingsconsulente.

Babyopvang

We vinden het belangrijk een baby rust en regelmaat te bieden in een veilige omgeving. Op onze kinderdagverblijven is het uitgangspunt is dat je baby de mogelijkheid heeft zich in een vertrouwde omgeving te ontwikkelen. Door de aandacht van onze pedagogisch medewerkers èn de aanwezigheid van verschillende zintuigelijke materialen.

Dreumes- en Peuteropvang

Je dreumes of peuter kan meedoen aan verschillende activiteiten die wij bieden. Samen uit een boekje lezen, even lekker bewegen op muziek of een leuk uitstapje, we doen veel! Daarnaast is vrij spel binnen en buiten belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Bij SKPC is hier alle ruimte voor.

Verticale groep

Op een verticale groep bootsen we de thuissituatie zoveel mogelijk na doordat kinderen van 0 - 4 jaar bij elkaar in de groep zitten. Zo kan je kind doorgroeien in dezelfde groep met veelal dezelfde kinderen en medewerkers. Uiteraard is de groep zo ingericht dat de baby's in een rustige omgeving liggen en ontdekken en de peuters naar hartenlust kunnen spelen.

Openingstijden

 • opvang op een kinderdagverblijf is mogelijk vanaf 07.00 uur tot 18.30 uur. Uitgezonderd: 
  • 10 april 2023 (2e Paasdag)
  • 27 april 2023 (Koningsdag)
  • 18 mei 2023 (Hemelvaartsdag)
  • 29 mei 2023 (2e Pinksterdag)
  • 5 december 2023 sluiting om 17.00 uur
 • Incidentele of extra opvang nodig? Ook hiervoor biedt SKPC mogelijkheden. De uitgebreide voorwaarden staan in het ouderportaal vermeld. 

Informatie stamgroepen

Informatie Pedagogisch Beleidsmedewerker / Coach 0-4 jaar

Plaatsingconsulente
Jacqueline Guiting

guiting@skpc.nl

Downloads

Informatie en werkwijze Inschrijven

Pedagogisch specialisten

Kwaliteit staat bij ons voorop! Daarom werken er bij SKPC pedagogisch specialisten.

Meer lezen

Meer informatie over plaatsingsmogelijkheden op de kinderdagverblijven?

Neem contact op met plaatsingsconsulent Jacqueline Guiting

0345 – 22 87 23

Inschrijven

Fijn dat je je kind bij ons wilt inschrijven!

Inschrijven

De locaties

Dikkie Dik

Meerlaan 30
4103 XZ Culemborg

Meer info
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM