Méér dan kinderopvang

Kinderdagverblijf

Spelen, eten, drinken, slapen, verschonen, liedjes zingen en babbelen: alles op zijn tijd.

Of het nu je baby is die liefdevol wordt verzorgd, of je dreumes of peuter die meedoet aan allerlei activiteiten: voor ieder kind is er wat wils.

Meer info

Peuteropvang

De nadruk bij de peuteropvang ligt op spelen en ontmoeten. Er is veel gelegenheid voor vrij spel, maar ook voor groepsactiviteiten zoals zingen en beweegspelletjes.

Peuters vanaf 2,5 jaar zijn van harte welkom bij de peuteropvang. De ruimte is zo ingericht dat je peuter volop kan ontdekken en zich verder ontwikkelen. Ook besteden we veel aandacht aan de taalontwikkeling.

Meer info

Buitenschoolse opvang

Of het nu gaat om een sport-activiteit, kookworkshop, schilderen, de natuur in: bij de BSO van SKPC hoeft je kind zich nooit te vervelen!

Na school starten we op de BSO gezellig samen en nemen we de tijd om te luisteren naar de verhalen over school.

Meer info
Vakantieopvang

Een piraten- of ridderdag, naar de kinderboerderij, een workshop zelfverdediging, een stoere bootcamp, hoe leuk is dat!

Elke vakantie stellen we een activiteitenaanbod samen waaruit we, samen met de kinderen, een keuze maken. Is het mooi weer, dan trekken we er lekker op uit. Bij slecht weer vermaken we ons binnen, met o.a. koken, knutselen of workshops.

Meer info

Gastouderopvang

Op zoek naar opvang in kleine groepjes met een huiselijke sfeer? Dat kan bij onze professionele gastouders thuis.

Bij de gastouders ben je niet gebonden aan openingstijden. Samen met de gastouder bespreek je de gewenste dag en tijden. Ook opvang in de avond of het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Meer info

Speel Mee

Om kinderen vanaf 18 maanden te ondersteunen in o.a. de taalontwikkeling bieden wij een Speel Mee project voor ouder en kind aan.

Eén ochtend of middag in de week komen de ouder en kind op een van de locaties van de SKPC. Tijdens deze speedagen spelen ouders met hun kinderen terwijl zij spelenderwijs o.a. de Nederlandse taal oefenen.

Meer info
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM