Zwemles vanuit BSO

Combinatie BSO - Zwemles

SKPC biedt ouders de mogelijkheid om kinderen vanuit de BSO aan de reguliere zwemlessen in zwembad de Waterlinie in Culemborg te laten deelnemen. Deze mogelijkheid wordt aangeboden op BSO locaties Weijdewijs, Robbedoes, Vlindertuin, Ratjetoe en Pluto aan kinderen van 4 tot 8 jaar. Deelname aan reguliere zwemlessen is mogelijk op maandag en donderdag (inclusief schoolvakanties, m.u.v. zomervakantie en 24 december) van 16.15 tot 17.00 uur.

Alle nieuwe kinderen starten met de zwemmethode Zwem-ABC, aangeboden door Optisport in zwembad de Waterlinie (lees meer op: www.optisport.nl/waterlinie

Veilig vervoer

SKPC draagt zorg voor vervoer van de deelnemende kinderen vanuit de BSO naar het zwembad. Tevens begeleiden de pedagogisch medewerkers de kinderen bij het aan- en uitkleden. Na de zwemles wordt er gezamenlijk wat gegeten en gedronken en wordt er een spelletje gedaan. Aan het eind van de middag (voor 18.30 uur) kunnen de kinderen weer in het zwembad worden opgehaald.

Meer informatie over deelname aan de zwemlessen is te vinden in de voorwaarden. Voor vragen kun je contact opnemen met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting, telefoon 0345-228723 of e-mail guiting@skpc.nl.

Informatie over de openingstijden van het zwembad is te vinden op: www.zwembaddewaterlinie.nl.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM