Zwemles vanuit BSO

Combinatie BSO - Zwemles

SKPC biedt ouders de mogelijkheid om kinderen vanuit de BSO aan de reguliere zwemlessen in zwembad de Waterlinie in Culemborg te laten deelnemen. Deze mogelijkheid wordt aangeboden op BSO locaties aan kinderen van 5 - 7 jaar. Deelname aan reguliere zwemlessen is mogelijk op maandag en donderdag voor kinderen vanaf 5 jaar.

Korting voor SKPC ouders

Wanneer je kind via SKPC deelneemt aan de zwemlessen ontvang je als ouder een korting van maar liefst 8,6 % op het tarief van het zwembad. Bij deelname aan de zwemlessen ontvang je via SKPC een bewijs van deelname. Op vertoon van dit bewijs bij het zwembad wordt de korting verrekend.

Veilig vervoer

SKPC draagt zorg voor vervoer van de deelnemende kinderen vanuit de BSO naar het zwembad. Tevens begeleiden de pedagogisch medewerkers de kinderen bij het aan- en uitkleden. Na de zwemles wordt er gezamenlijk wat gegeten en gedronken en wordt er een spelletje gedaan. Aan het eind van de middag (voor 18.30 uur) kunnen de kinderen weer in het zwembad worden opgehaald.

Meer informatie over deelname aan de zwemlessen is te vinden in de voorwaarden. Voor vragen kun je contact opnemen met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting, telefoon 0345-517477 of e-mail guiting@skpc.nl.

Informatie over de openingstijden van het zwembad en de tarieven van de zwemles is te vinden op: www.zwembaddewaterlinie.nl.

17 mei 2019

VVE kwaliteit op Bolleboos goed!

12 december 2018

Meldcode Kinderopvang

27 november 2018

Kinderopvang in 2019

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM