Start project Sibke

Beweegprogramma senioren in samenwerking met SKPC

Op 1 november is SKPC samen met de Koningin Beatrixschool, het Sociaal Wijkteam Culemborg en IJzervreter training van start gegaan met een nieuw project: SIBKE.
Sibke is een beweegprogramma voor senioren om fit en gezond te blijven op een leuke en gezellige manier. Kinderen van BSO de Vlindertuin, gaan met de senioren in kleine groepjes, spelenderwijs samen bewegen.
We doen dit op het schoolplein van de Koningin Beatrixschool in Kindcentrum de Ridder, waar de Sibke-beweegroute is aangelegd. De begeleiding van het project wordt gedaan door Sibke trainers.

Enthousiasme bij start

De eerste middag van het Sibke project heeft inmiddels plaatsgevonden en was een groot succes. Senioren en kinderen zijn enthousiast van start gegaan met het beweegprogramma. Voor het project zijn we nog op zoek naar meer enthousiaste senioren die op donderdag met ons mee willen doen.

Kent u senioren in uw omgeving die het leuk vinden om mee te doen aan de Sibke beweegtraining, dan zijn zij van harte welkom om donderdag 8 november aan te sluiten. De Sibke beweegtraining is een mooie manier om nieuwe mensen te ontmoeten, in beweging te blijven en te werken aan je gezondheid.

Elke donderdag is er vanaf 14.00 uur inloop op school met een kopje thee of koffie. Om 15.00 uur starten de kinderen en senioren met Sibke en om 16.00 uur wordt weer afgesloten.

De locatie s Ridderstraat 10 (Kindcentrum de Ridder) in het centrum van Culemborg. Dankzij een subsidie van gemeente Culemborg kan deze activiteit zonder extra kosten worden aangeboden.

Voor vragen over het project kunt u contact opnemen met Wilbert Janssen, info@ijzervreter.com of 06-13310726.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM