skpc steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur met groot geldbedrag

SKPC heeft maandag 10 september een cheque ter waarde van € 1.500,- overhandigd aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland (JFSC). JFSC bestuurslid Marjon Hoogheid ontving de cheque uit handen van clustermanager Marloes Smits en een groep enthousiaste kinderen van sport BSO Goal. 

Iedereen telt mee!

SKPC biedt kinderopvang in Culemborg, Beusichem, Wadenoijen en Tiel op diverse locaties met een verschillend opvangaanbod. Directeur Heinrichs: "Wij zien dagelijks hoeveel plezier kinderen hebben bij sport- en cultuuractiviteiten. Dat is zo belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Wij gunnen alle kinderen in Culemborg en omstreken dit plezier. Door onze bijdrage krijgen weer een aantal kinderen de kans om lid te worden van een sportclub of zich in te schrijven voor cultuuractiviteiten. Daar doen wij het voor!"

Jeugdfonds Sport & Cultuur: alle kinderen doen mee!

Het JFSC maakt het mogelijk dat ook kinderen tussen de 0 en 18 jaar uit financieel minder draagkrachtige gezinnen kunnen sporten bij een vereniging of culturele activiteiten kunnen doen, zoals bijv. muziekles, theateractiviteiten of schilderen. Dat is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Ze leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen toeneemt. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Sport en Cultuur geven kinderen daarnaast een sociaal netwerk. 

Meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur : www.jeugdfondssportencultuur.nl/gelderland

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM