Samenwerking met Tuinpiraat officieel van start

33 Dappere Tuinpiraat Doe-Dingen

Met de overhandiging van de '33 Dappere Tuinpiraat Doe-Dingen' aan clustermanager Marloes mits van SKPC is de samenwerking met stichting Natuurspeeltuin de Tuinpiraat officieel een feit. De overhandiging vond plaats bij de Tuinpiraat zelf, een natuurspeelplaats voor kinderen tussen 4 en 12 jaar in het gebied van 'de Zandput' aan de Rietveldseweg in Culemborg.

BSO activiteiten bij Tuinpiraat

De samenwerking met de Tuinpiraat zal o.a. plaatsvinden doordat kinderen van de BSO locaties met de medewerkers van SKPC na schooltijd ook bij de Tuinpiraat kunnen spelen. Tevens wordt het als activiteit in het zomervakantieprogramma opgenomen, waarbij SKPC gebruik mag maken van de materialen van de Tuinpiraat.

Lekker buiten spelen

De Tuinpiraat bestaat inmiddels ruim 7 jaar, draait op vrijwilligers en bestaat via giften. Vanaf de oprichting is het doel een plek met leuke activiteiten aan te bieden aan kinderen, om hen weer lekker buiten te kunnen laten spelen en te stimuleren zichzelf te kunnen vermaken. Jaarlijks worden er gemiddeld 5 speelmiddagen georganiseerd in het mooie gebied, waarvan Staatsbosbeheer eigenaar is. Tijdens de middagen worden bomen beschilderd, worstjes gebakken op een vuurtje, 'gouden' munten verstopt, verstoppertje gespeeld enz. Via een schenking van SKPC kon de Tuinpiraat het terrein onlangs uitbreiden met o.a. een waterpomp.

29 oktober 2019

Omscholen naar een baan in de kinderopvang

22 oktober 2019

Verbouwing Kiekeboe van start

11 september 2019

SKPC steunt Jeugdfonds Sport & Cultuur

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM