BSO de Waayer opent in Tiel 

Open vanaf schooljaar 2018-2019

Vanaf maandag 27 augustus 2018 zal op basisschool de Waayer in Tiel een nieuwe gelijknamige BSO van SKPC van start gaan: BSO de Waayer. Op deze locatie zullen kinderen van 4 - 12 jaar worden opgevangen in een eigen schoollokaal op deze basisschool, begeleid door professionele pedagogisch medewerkers van SKPC. In eerste instantie zal de locatie geopend zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende belangstelling behoort opvang op woensdag en vrijdag ook tot de mogelijkheden.
Op deze BSO worden kinderen opgevangen van basisschool de Waayer uit Tiel en Wadenoijen.  

Op de voorschoolse opvang (VSO) zijn kinderen al welkom vanaf 07.00 uur. Zijn zij voor 08.00 uur aanwezig dan ontbijten we gezellig samen. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd in het klaslokaal zijn.

Na school is de opvang geopend vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur.
We starten op de BSO gezellig samen met wat eten en drinken en nemen we de tijd om te luisteren naar de verhalen over school. Daarna bespreken we samen met de kinderen welke activiteit we gaan doen. Daarbij kijken we goed naar waar je kind behoefte aan heeft.

Inschrijven voor BSO de Waayer

Inschrijven voor de Waayer is mogelijk via het inschrijfformulier op onze website.
Voor vragen over plaatsingsmogelijkheden kun je contact opnemen met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting, telefoon 0345-517477 of e-mail guiting@skpc.nl.

17 oktober 2018

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SKPC

20 juli 2018

Het pedagogisch Curriculum van SKPC

17 juli 2018

BSO de Waayer (Tiel) van start in nieuwe schooljaar

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM