Contactgegevens

Kiekeboe

Prijsseweg 45
4105 LE Culemborg

0345 – 52 14 11 (ALG.)


Babygroepen:

bg.kiekeboe@skpc.nl


Peutergroepen:

pg.kiekeboe@skpc.nl
jolie@skpc.nl


Manager
Brigitte Wansing

wansing@skpc.nl

Registratie nummer: 152536991

Opvang op Kiekeboe is mogelijk van
maandag t/m vrijdag vanaf 07.00 tot 18.30 uur. 
Flexibele opvang mogelijk!


Kinderdagverblijf

Kiekeboe

Kinderdagverblijf centraal gelegen in wijk Parijsch

Kinderdagverblijf Kiekeboe is gevestigd in kindercentrum Pompidoe aan de Prijsseweg. Het kindercentrum is gunstig gelegen in de wijk Parijsch, op loopafstand van scholen en winkels. 
Voor het buiten spelen beschikt Kiekeboe over een groot en afgeschermd speelplein, dus als het even kan zijn we buiten te vinden, ook met de allerkleinsten. Bij slecht weer heeft Kiekeboe een ruime speelhal waar de kinderen met elkaar kunnen spelen.

Babygroepen 

Kiekeboe heeft 2 babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar. Op deze groepen kan je baby zich in een prettige en rustige omgeving volop ontwikkelen en ontdekken, door de aandacht van onze pedagogisch medewerkers en de aanwezigheid van verschillende zintuigelijke materialen.

Telefoonnummers

Peutergroepen

Kiekeboe heeft een dreumesgroep voor 2-3 jarigen en een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar. Hier worden veelal ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden, volledig afgestemd op de belevingswereld van de dreumes en de peuter. 

Telefoonnummers

Verticale groep

Opvang bij Kiekeboe is ook mogelijk in verticale groep Jolie waarin kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen. Hierbij wordt zoveel mogelijk de thuissituatie nagebootst. Je kind kan doorgroeien in dezelfde groep met veelal dezelfde kinderen en medewerkers. Uiteraard is de groep zo ingericht dat de baby's in een rustige omgeving liggen en kunnen ontdekken en de peuters naar hartenlust kunnen spelen.

Jolie Plus
In samenwerking met Syndion, Logopedie Kinderpraktijk en Kinderfysiotherapie werkt SKPC op Jolie samen bij het aanbieden van kinderopvang aan kinderen van 0 - 5 jaar met een zorgvraag. Door samenwerking en bundeling van deskundigheid kan Jolie Plus hen zorg en opvang bieden binnen de reguliere kinderopvang.

Telefoonnummer


Pedagogisch specialisten

Kwaliteit staat bij ons voorop! Daarom werken er bij SKPC pedagogisch specialisten.

Meer lezen

Meer informatie over plaatsingsmogelijkheden op de kinderdagverblijven?

Neem contact op met plaatsingsconsulente Sharon de Bruijn:

0345 – 51 74 77

Inschrijven

Fijn dat je je kind bij ons wilt inschrijven!

Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM