Inschrijving Peuteropvang

Bedankt voor jullie inschrijving voor de Peuteropvang. Wij waarderen het zeer dat jullie SKPC het vertrouwen geven voor de opvang jullie kind(eren). Uiteraard mag je van SKPC kinderopvang verwachten dat we zeer zorgvuldig met persoonsgegevens omgaan. Om die privacy te borgen en te beschermen is een privacyreglement opgesteld. 
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn op het inschrijfformulier niet meer gegevens gevraagd dan op dat moment strikt noodzakelijk was. Met het oog op mogelijke plaatsing ontbreken hiervoor echter nog een paar belangrijke gegevens die door de invulling van dit formulier aan SKPC doorgegeven kunnen worden. Zodra de informatie bij ons compleet is en plaatsing mogelijk is wordt het opvangcontract opgesteld.

Let op: vragen met een * moeten verplicht ingevuld worden. Anders kan het formulier niet verzonden worden.

Let op:

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een automatisch bericht in je mailbox met een kopie van hetgeen je hebt ingevuld. Wanneer je dit bericht niet ontvangt, is er wellicht met het invullen en/of versturen iets mis gegaan. Probeer het nogmaals of neem contact op met het servicebureau, 0345-517477 of e-mail servicebureau@skpc.nl.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM