Inschrijfformulier Zomervakantieopvang


Op dit formulier kun je je kind (4-12 jaar) inschrijven voor de zomervakantieopvang in de periode van maandag 16 juli 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 (week 29 t/m 34).

De activiteiten van de zomervakantieopvang staan in het teken van het thema 'Een reis door de tijd'. Het programma is weergegeven in weken met verschillende activiteiten en is zo gemaakt dat kinderen hun voorkeur voor activiteiten kunnen uitspreken. Per dag wordt door de pedagogisch medewerkers samen met de kinderen gekeken naar de invulling van de dag, rekening houdend met de weersomstandigheden van die dag. Een aantal activiteiten is vastgelegd op een bepaalde datum, zoals bijv. een uitstapje naar de Tuinpiraat of Boerderij Wammes. Deze data vind je terug in het programma.

Welke locaties in de zomervakantie voor vakantieopvang geopend zijn vind je hier. In de zomervakantie is een hele dag opvang (van 08.00 - 18.00) of een halve dag opvang (van 08.00 - 13.00 of van 13.00 - 18.00) mogelijk. Tevens is het in schoolvakanties mogelijk om (voorschoolse) opvang af te nemen vanaf 07.00/07.15 uur, ook als hier in schoolweken geen gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast kan de vakantieopvang verlengd worden tot 18.30 uur. Bij de betreffende data kan de gewenste opvangtijd worden ingevuld.

Met het invullen en versturen van dit aanvraagformulier zomervakantieopvang 2018 verplicht ouders zich tot het afnemen van de aangevraagde opvang en gaan zij ermee akkoord dat SKPC de kosten in rekening brengt. Indien SKPC gemachtigd is om de kosten voor kinderopvang automatisch te incasseren, dan worden ook de kosten voor zomervakantieopvang automatisch geincasseerd. Gehele of gedeeltelijke opzegging van de aanvraag c.q. plaatsing zomervakantieopvang kan alleen met inachtneming van onze procedure vakantieopvang.

Let op:

Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je een automatisch bericht in je mailbox met een kopie van hetgeen je hebt ingevuld. Wanneer je dit bericht niet ontvangt, is er wellicht met het invullen en/of versturen iets mis gegaan. Probeer het nogmaals of neem contact op met het servicebureau, 0345-517477 of e-mail servicebureau@skpc.nl.

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM