Zomervakantieopvang

Voor kinderen van 4 - 12 jaar organiseert SKPC deze zomer een 'reis door de tijd'. De reis begint spannend met dinosaurussen en ridders in de Middeleeuwen. We reizen mee met handelsschepen vol met kruiden en kunst. Om vervolgens te belanden in de 'flower-power'tijd met bloemen en kleuren. Uiteraard stoppen we ook even in ons digitale tijdperk en tot slot eindigt de reis met een blik op de toekomst.

Over onze Zomervakantieopvang

Alles net even anders

De activiteiten staan deze zomer in het teken van verschillende tijden uit de geschiedenis, het heden en de toekomst en hebben betrekking op onze pijlers Natuur & Techniek, Sport en Cultuur & Creatief. Op donderdag 23 augustus sluiten we de zomervakantie af met een groot slotfeest.
Inschrijving voor de zomervakantieopvang is mogelijk via het inschrijfformulier op onze website. Bij aanmelding voor 15 juni ontvang je 10 % vroegboekkorting en heb je gegarandeerd plaats bij de zomervakantieopvang.

Geopende locaties

In de vakanties is alles net even anders: sommige kinderen zijn er wel, anderen niet en dat geldt ook voor de medewerkers. Daarom bepalen we per vakantie wat de meest perfecte groepssamenstellingen en locaties zijn voor de opvang. Dit kan betekenen dat de opvang op een andere locatie plaatsvindt dan de BSO. Wil je weten welke locaties er dit jaar voor zomervakantieopvang geopend zijn, klik dan hier.

Openingstijden

Tijdens de zomervakantie zijn de locaties geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Vakantieopvang nodig tot 18.30 uur of vanaf 07.00 uur? Ook dat is mogelijk bij SKPC. Neem contact op met onze plaatsingsconsulente, e-mail vakantieopvang@skpc.nl

Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© 2018 SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM