Contactgegevens

Harlekijn

Schoolhof-West 1
4105 AL Culemborg

06 - 45 26 43 16

harlekijn@skpc.nlClustermanager
Marianne Koens

marianne.koens@skpc.nl

Registratie nummer: 204680499

Opvang op de Harlekijn is mogelijk van
maandag t/m donderdag vanaf 08.30 - 12.30 uur.


Peuteropvang

Harlekijn

Peuteropvang in Julianaschool - Schoolhof West

Peuteropvang de Harlekijn is gevestigd in de Julianaschool aan Schoolhof-West 1 te Culemborg. Door het warme welkom voelen de peuters zich al gauw vertrouwd op de Harlekijn. Ook voor de ouders is de peuteropvang een fijne ontmoetingsplek waar gelegenheid is om een spelletje met je kind te doen of andere ouders te ontmoeten. Iedereen kan zichzelf zijn bij de Harlekijn.

Alle ruimte en volop beweging

Peuteropvang de Harlekijn heeft de beschikking over 2 ruime lokalen, waarvan 1 ruimte helemaal gebruikt wordt om te spelen in de verschillende speelhoeken. Doordat we 2 ruimtes hebben kunnen we ook in groepjes splitsen en daardoor meer aansluiten bij het niveau van de kinderen. Voor het buiten spelen kunnen we gebruik maken van een afgeschermd speelplein met een grote zandbak, echt gras en veel buitenspeelmaterialen.

Ik wil niet opruimen, ik speel nog zo lekker!

Op de peuteropvanglocaties van SKPC wordt met behulp van thema's gewerkt met de Piramide methode. Voor ieder thema wordt de ruimte aangepast en staan er weer nieuwe activiteiten in het teken van het thema. Dit zorgt voor veel spelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.


VVE en Piramide methode

Op de peuteropvang werken we met 8 thema's per jaar. Deze sluiten aan bij de leefwereld en thuissituatie van de kinderen.

Meer lezen

Meer informatie over plaatsingsmogelijkheden op de peuteropvang?

Neem contact op met plaatsingsconsulente Jacqueline Guiting:

0345 – 22 87 23

Inschrijven

Fijn dat je je kind bij ons wilt inschrijven!

Inschrijven
Referenties Ouderportaal

Download onze app!Sitemap
Disclaimer Privacy
Cookies

© SKPC All rights reserved  |  Ontwerp & realisatie: MM